The Marc Robin Company

Welkom bij MARC ROBIN HOME SHOPPING ,

 

De specialist in hoeslakens, lakens en slopen. We hebben ze voor elke matras en boxspring topper, boot, caravan of camper in diverse kwaliteiten en in meer dan 30 verschillende kleuren.

Als toonaangevende onderneming in de branche leggen we de lat hoog. Al onze artikelen worden door onszelf ontwikkeld en volgens de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd in eigen beheer. Marc Robin Home Shopping is 100% NL. Als Nederlands bedrijf doen we de productie geheel in eigen beheer waardoor we de kwaliteit, oorsprong en zuiverheid (biologisch GOTS en Oekotex ) van onze producten 100% kunnen controleren en garanderen. We lopen voorop als het gaat om design en afwerking en nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn toonaangevend in de branche en om onze voorsprong te behouden, blijven we continu innoveren en investeren. Talent krijgt bij ons dan ook de ruimte voor nieuwe ideeën.
Om bijvoorbeeld onze stoffen verder te verfijnen, of om de afwerking verder te perfectioneren.

 

Ook is ons serviceteam samengesteld uit vakmensen met ruime ervaring in de bedtextielbranche en kennis betreffende toepasbaarheid en kwaliteit van onze producten.
Want wat u vraagt, willen wij leveren: het beste van het beste, tegen de beste prijs en de beste service.

 

The Marc Robin Company BV